Draadloze digitale deurpanelen

Mededelingenbord

Afmetingen LxBxH: 525x348x40 mm.

Scherm: 15 inch SP510

Digitaal deurpaneel

Een draadloos digitaal deurpaneel, dat het mogelijk maakt, om een bewoner op zijn eigen telefoon (vast of mobiel) te bereiken. Met dit paneel belt u naar alle ingeprogrameerde nummers en via alle providers.

 

Heel eenvoudig te gebruiken!

  • Men wordt gebeld vanaf het deurpaneel
  • Men neemt de vaste of mobiele telefoon op
  • Men communiceert met de persoon aan de voordeur
  • Men opent de deur met de ster-toets van de telefoon

 

Met dit deurpaneel en diverse andere producten van het merk Intratone beveiligd u de toegang tot het gebouw met behulp van elektronische sleutels (badges) en afstand-bedieningen, zowel de hoofdingang als ook de eventuele andere ingangen van het gebouw.

 

De inbedrijfstelling en het beheer van al deze faciliteiten zijn zeer eenvoudig, omdat alles via de website www.intratone.com van de producent gedaan kan worden met een individuele code voor elk deurstation of toegangscontrole-unit.

 

De deurpanelen en de toegangscontrole-units worden door een centrale unit beheerd (voor één of meerdere deuren). Het aantal in te programmeren woningen is eindeloos. Op elk adres kunnen twee verschillende telefoonnummers in-geprogrammeerd worden. Het tweede nummer wordt automatisch gebeld, als het eerste nummer naar viermaal overgaan niet is beantwoord. De diverse deurpanelen en toegangscontrole-units zijn allen compatibel met dezelfde centraal-units.

 

In de diverse deurpanelen zijn standaard badge-lezers (proximity readers) ingebouwd. Bij andere panelen is deze lezer optioneel. Er zijn diverse modellen HF-ontvangers met twee schakelrelais (waterdicht/opbouw) beschikbaar voor b.v. slagbomen en elk ander soort automatische deuren. Ook leveren wij diverse cijfercode-klavieren met twaalf toetsen met en zonder proximity-reader (RVS of messing), maar wel met Mifare technologie.

 

Het digitale mededelingenbord met kleurscherm kan via de website www.intratone.com op afstand via elke beschikbare computer door een geautoriseerd persoon (houder van de toegangscode) beschreven worden. Dus, er hoeft niemand meer ter plaatse berichten aan te leveren of te verspreiden. Dit mededelingenbord is zeer robuust dus vandaalbestendig.

 

Ergonomisch en robuust

De elektronische HF afstand-bediening met vier kanalen (868Mhz) ENL-TEL2 is een vier kanaal afstand-bediening en een proximity-badge in één. De edge-data module ENL-MEDGE-DATA met geintegrerde SIM-kaart (SIM-kaart inbegrepen in de aankoopprijs) voor toegangscontrole. Accessoires zijn alle producten van de Intratone GSM-reeks, behalve de intercompanelen.


De uitbreidingskaart ENL-CEX voor twee toegangen van de mangement-centrale ENL-CEN-12. Dit product kan met een aantal andere producten van Intratone gecombineerd worden.(zie catalogus).

 

Diverse behuizingen voor Intratone producten zijn te vinden op pagina 34 en 35 van de catalogus.  

De “mobile key” is een code waarmee men met een GSM-toestel een toegangscontrolepost of een toegangsdeur, aangesloten op een intercomsysteem, kan aansturen.