Draadloze toegangscontrole systemen

De cijfercode-panelen met en zonder badge-lezer (inbouw en opbouw) in RVS of messing zijn alleenstaand te gebruiken en in combinatie met een intercomsysteem. Hierdoor zijn deze items op afstand te beheren.

Via de website www.intratone.com kunnen alle bewegingen van de diverse posten gezien worden. Aan de diverse badges, die toegang hebben bij een bepaalde badge-lezer, kunnen beperkte toegangstijden toe gekend worden.

 

Enkelvoudige kasten (opbouw of inbouw) in RVS met alleen badge-lezers voorzien van een SIM-kaart, kunnen op dezelfde  manier beheerd worden via de website. Ook bij deze badge-lezers kunnen alle gebeurtenissen via de website bekeken worden. Door de ingebouwde SIM-kaart is het ook mogelijk in “real time” beheerhandelingen uit te voeren via de website www.intratone.com vanaf elke PC.

Bijvoorbeeld: Als een badge verloren is gegaan, is het mogelijk deze sleutel via een PC te deactiveren. Binnen drie minuten kan met deze badge geen toegang meer verkregen worden. Het voordeel van deze mogelijkheid is, dat u nooit meer op locatie moet zijn om mutaties te verrichten.

 

De HF-ontvanger met externe antenne, maakt het mogelijk, om toezicht te houden op toegangen van parkeerplaatsen of bij voorbeeld garagedeuren en slagbomen van parkeergarages. Alle items van de toegangscontrole zijn te beheren via de website van www.intratone.com

 

De waterdichte, zuinige HF-ontvanger (beheer in real-time) is compatibel met een groot aantal andere producten van Intratone bij voorbeeld een intercomsysteem. Deze HF-ontvanger kan bediend worden zowel met de afstand-bedieningen met twee-kanaaltechniek alsook met de afstand-bedieningen met vier-kanaaltechniek van Intratone.

 

De reeks RW (modus lezen/schrijven) is een reeks die ook compatibel is met alle afstand-bedieningen van Intratone

De HF-ontvanger met twee relais met centrale unit ENL-REC2-RW en de codeerde antenne ENL-REC2-RW kan beheerd worden via de website (uiteraard alleen maar met een toegangscode voor het betreffende item). De centrale unit kan zowel op de wand gemonteerd worden alsook geïntegreerd in een elektrisch paneel met DIN-rail.

De waterdichte, zuinige HF-ontvanger met geïntegreerde antenne kan eveneens via de website van Intratone beheerd worden in modus lezen en schrijven. Compatibel met twee-kanaal en vier-kanaal afstand-bedieningen van Intratone.

 

De minicentrale ENL-C1P proximity-lezer (badge-lezer) voor een deur in modus lezen/schrijven kan gebruikt worden voor alle afgezonderde toegangen. Eenvoudig op afstand te bedienen via de website van Intratone met de USB-HF programmabesturing.

Met dit product kan een toegang die te ver van de GSM-installatie verwijderd is veilig en eenvoudig beheerd worden. Alleen compatibel met de badges en afstand-bedieningen van HF-Intratone.